q UPRAVLJANJE IMOVINOM – Harmonija – Luxury Mountain Hotel & Spa Kopaonik

SOFTVERSKA RESENJA ZA UPRAVLJANJE REZERVACIJAMA

Omogucen online pristup vlasnicima radi pracenja rezervacija

Kako bismo pravilno upravljali imovinom vlasnika, preduzeli smo niz softverskih resenja koja bi nam omogucila odgovorno i otvoreno poslovanje. Prventstveno, za hotelski softver odabrali smo proizvod renomirane nemacke kompanije – Protel. Drugo, radi jednostavnijeg, brzeg i sigurnijeg poslovanja odabrali smo Channel Manager kompanije HSS, a kako bi preraspodela rezervacija bila apsolutna pravedna prema svim vlasnicima smestajnih jedinica, pribegli smo unikatnom resenju aplikacije Harmy koju je specijalno i iskljucivo za Harmonija Resort Kopaonik izradila renomirana IT kompanija. Aplikacija omogucava recepciji da prilikom unosa nove rezervacija tacno preracuna koja soba je do tog trenutka najmanje puta bila rezervisana i samim tim preporucuje recepciji da rezervise navedenu sobu.

Vlasnicima je omogucen online pristup softveru kako bi pratili rad recepcije i rezervacija u hotelu, a sve u cilju otvorone i dugorocne saradnje bez skrivenih namera

PROTEL

Protel je vodeca nemacka kompanija sa softverom za upravljanje hotelima sa istorijom dugom preko 25. godina. Protel predstavlja jedan od najboljih resenja na svetu za upravljanje hotela. Preko 15.000 hotela u 93. zemlje koristi Protel za hotelsko poslovanje.

CHANNEL MANAGER

HSS channel manager omogućava centralizovanu kontrolu nad svim kanalima prodaje istovremeno. Sa jednog mesta se vrši upravljanje rezervacijama, cenama, slobodnim kapacitetima i postavljanje restrikcije na svim kanalima. Bez straha od overbooking-a i problema sa paritetom cena.

HARMY

Harmy aplikacija izradjena je  specijalno za Harmonija Resort Kopaonik od strane renomirane kompanije za pravilnu preraspodelu rezervacija. Aplikacija prilikom unosa rezervacije recepciji u automatski preracunava koja smestajna jedinica u tipu smestajnih jedinica za koji je pristigla rezervacija je do pristizanja nove rezervacije najmanje puta bila rezervasana, te samim tim savetuje recepciji koju sobu treba da rezervise. Sa ovom aplikacijom, onemugeceno je bilo kakvo favorizovanje smestajnih jedinica od strane hotela i recepcije.

Datum dolaska:
Broj noći: