Harmonija – Luxury Mountain Hotel & Spa Kopaonik

O nama

Harmonija Resort Kopaonik predstavlja sadržajan objekat apartmanskog tipa visoke kategorije. Svojim luksuznim dizajnom, sa primesama alpskih stilova koga karakterišu široki stakleni otvori sa bogatom upotrebom kamena i drveta, stvara posebnu povezanost sa prirodom i pruža nesvakidašnje uživanje pogledom na prelepe obronke našeg najvećeg zimskog turističkog centra – Kopaonika. .

Obilatom upotrebom prirodnih materijala a pre svega kamena i drveta postignut je izgled koji se uklapa u prelepu prirodu Kopaonika, a široki stakleni otvori omogućavaju da budete u harmoniji sa prirodnim okruženjem. Buđenje uz ove poglede učiniće da svaki Vaš dan otpočne uz širok osmeh na licu.

Sa pogledom u budućnost

Mi nismo još samo jedan objekat na Kopaoniku!

Svojim zalaganjem i stručnim osobljem svakodnevno radimo na razvoju i raznovrsnosti ponude našeg objekta. Jedini smo obkjekat na Kopaoniku koji se bavi organizacijom kulturnih dešavanja pored raznosvrsne standardne hotelske usluge. To naše zalaganje prepoznali su mnogi. Sa otvaranjem Galerije Harmonija u okviru restorta, nesebično pomažemo našim neafirmisanim umetnicima da svoje radove približe široj publici. To naše zalaganje prepoznao je i RTS koji je svojim prilogom o našoj galeriji približio naš rad svima u Srbiji i šire.

Organizacijom pozorišnih predstava, želimo da našim gostima pružimo nesvakidašnji osećaj u posebno pripremljenom ambijentu gde se predstave igraju na samo metar od publike.

Sa pogledom u budućnost!

Lokacija

Nalazimo se na 1.327m nadmorske visine na obroncima našeg najlepšeg planinskog centra – Kopaonika, u vikend naselju.

Udaljeni smo od centra Kopaonika 6km, a od najbliže ski staze Sunčana Dolina 2.8km.

Navigacija:
7QG6+J8 Lisina

Odmor kakav zaslužujete

Naše luksuzne smeštajne jedinice učiniće vaš boravak na Kopaoniku u našem hotelu mnogo udobnijim i lepšim.

Sa posebnom pažnjom i odabirom materijala opremili smo sve naše sobe. Box Spring ležajevi najvišeg kvaliteta pomoći će Vam da se probudite odmorni, a pogled koji se pruža na neverovatnu panoramu će Vam izmamiti osmeh čim otvorite oči.

Datum dolaska:
Broj noći: