A WORLD-CLASS SPA EXPERIENCE

Spa centar obiluje raznovrsnim masažama koje će vas osloboditi stresa i vratiti vam pozitivan duh.  Doživećete olakšanje od svakodnevnog stresa i ubrzanog tempa zivota. Malo vremena posvećujemo svom telu, a masaže su u zajedničkim korišćenjem spa centra jedan od najboljih metoda da opet budemo nasmejani i dobro raspoloženi. Pružite svom telu neophodan tretman. Opustite se i krenite put snova.

SPA ZONA

Uživajte u čarima Wellness & Spa centra.
SPA zona sadrži:

Radno vreme: 10:00 – 22:00

AKVA ZONA

Na raspolaganju su vam dva bazena (otvoreni i zatvoreni bazen).

Zatvoreni bazen je temperature 31 stepen, a otvoreni bazen 29 stepeni.

Dostupni su vam jacuzzi i ostale vodene atrakcije.

RADNO VREME SPA CENTRA: 10:00h – 22:00h

U želji da Vam obezbedimo najlepše spa iskustvo, kreirali smo set smernica i pravila korišćenja SPA centra.

 1. Pre ulaska u SPA centar, korisnici su dužni da se upoznaju sa Pravilnikom o radu
  SPA centra.
 2. Radno vreme SPA centra i termini korišćenja istaknuti su na recepciji SPA centra.
 3. Korišćenje SPA centra je na sopstvenu odgovornost. Korisniku se preporučuje
  provera zdravstvenog stanja pre ulaska u SPA centar, kao i informisanje da li
  dejstvo eventualnih lekova koje koristi može negativno da utiče na njegovo
  zdravlje prilikom korišćenja sadržaja SPA centra.
 4. Svaki korisnik SPA centra može prekinuti sa korišćenjem usluga kada to želi i u
  toj situaciji iznos uplaćen za uslugu se ne vraća korisniku.
 5. U slučaju kasnog otkazivanja ili nedolaska, korisniku će biti naplaćen pun iznos za
  propušten termin. Takođe, ukoliko korisnik zakasni na zakazan termin, usled
  nepredviđenih okolnosti, termin će biti skraćen.
 6. Deci mlađoj od 12 godina korišćenje SPA centra je moguće samo u pratnji odrasle
  osobe. Obavezna je upotreba vodootpornih pelena za decu kojoj je to potrebno.
 7. Obavezno je tuširanje pre korišćenja sadržaja SPA centra, kao i tuširanje pre
  svakog ulaska u đakuzi kadu.
 8. Preporučuje se postavljanje peškira prilikom korišćenja saune, parnog kupatila,
  slane sobe, tepidarijuma i relax ležaljki.
 9. Hotel ne snosi odgovornost za bilo kakav gubitak ili oštećenje ličnih predmeta ili
  dragocenosti i ne vrši nadoknadu štete.
 10. Sve stvari pronađene u SPA centru biće čuvane u periodu do 48h, izuzev svtari
  koje su podložne kvarenju.
 11. Korisnicima SPA centra nije dozvoljen ulazak u službene i tehničke prostorije.
 12. U SPA centru nije dozvoljeno:
  – skakanje u bazen;
  – unošenje hrane i pića;
  – pomeranje inventara;
  – menjanje podešavanja na đakuzi kadi.

VRSTE MASAŽA

Relaks masaža је oblik terapeutske masaže sa ciljem da podstakne relaksaciju, smanji stres i napetost i poboljša opšte blagostanje. Ova vrsta masaže obično uključuje duge, nežnije i kružne pokrete na najvišim slojevima mišića, uz neizbežno ulje za masažu radi smanjenje trenja na koži. lzvodi se u mirnom i tihom okruženju, uz tihu muziku i slabo osvetljenje kako bi se poboljsala relaksacija. Relaks masaža smiruje nervni sistem, povećava cirkulaciju i podstiče osećaј opšte opuštenosti. Relaks masaža se često koristi kao komplementarna terapija za pomoć u upravljanju stanjima kao sto su anksioznost, depresija i hronični bol, kao i za pobolјšanje ukupnog kvaliteta sna i smanjenje napetosti mišića. Takođe može biti efikasan način za smanjenje stresa i podsticanje opuštanјa nakon dugog radnog dana ili fizičke aktivnosti.

Trajanje 50 min = Cena 3.800,00 dinara

Parcijalna, odnosno delimična masaža je vrsta terapije masaže koja se fokusira na određeno područje tela sa fokusom terpeuta na određeno područje izloženo traumi, bolu, napetost ili nelagodnosti poput ukočenosti ili lošije pokretljivosti. Parcijalna masaža može biti efikasan način za rešavanje specifične napetosti mišića ili bolova u ciljanom području, pomažući da se poboljša opseg pokreta, fleksibilnost i ukupna udobnost. Takođe se može koristiti kao terapija drugim oblicima lečenja, kao što su kiropraktika ili fizikalna terapija.

Trajanje 25 min = Cena  2.700,00 dinara

Sportska masaža je vrsta masaže u kojoj se upotrebljavaju specijalni zahvati koji imaju za cilj bržu i potpuniju pripremu sportiste za treninge, intenziviranje i produžavanje vremena samog treninga i povećanja sportske moći. Masaža omogućava i brže i potpunije odstranjivanje svih nepoželjnih ili štetnih posledica zbog pojačane fizičke aktivnosti. Masaža je indikovana kao neophodna kod svih sportova i svih sportista. Zato je potrebno u svim programima za treniranje pojedinih sportista ili grupa, racionalno i kontinuirano primeniti i upotrebu masaže.

Trajanje 45 min =  Cena 4.500,00 dinara

Terapeutska masaža je duboka masaža tkiva koja se fokusira na poravnanje dubljih slojeva mišića i vezivnog tkiva. Posebno je korisna za hronične bolove i bolna područja kao što su ukočen vrat, gornji deo leđa, bolovi u krstima, grčevi u mišićima nogu, bolna ramena i drugo.

Neki od pokreta koji se koriste tokom tretmana slični su kao kod klasične masaže, ali kretanje je sporije, a pritisak terapeuta je snažniji i dublji i koncentrisan je na područje napetosti i bola kako bi se došlo do podsloja mišića i fascije (vezivno tkivo koje okružuje mišiće).

Trajanje 50 min = Cena 4.000,00 dinara

Antistres masaža je vrsta masažne terapije sa ciljem da smanji stres i dovede do apsolutnog opuštanja uma I tela. Ova vrsta masaže obično uključuje spore, ritmične poteze, uz lagani pritisak na mišiće.

Antistres masaža se obično izvodi u umirujućem okruženju, uz tihu muziku, umirujuće mirise i slabo osvetljenje kako bi se postigao efekat umirujućeg balansa uma I tela. Cilj ove vrste masaže je smirivanje nervnog sistema, podsticanje opuštanja i smanjenje napetosti i stresa u celom telu.

Trajanje 50 min = Cena 3.700,00 dinara

Duo masaža, poznata i kao masaža za parove, je vrsta masažne terapije za dvoje u istoj prostoriji u isto vreme. Masaža je vrlo popularna medju parovima, ali i prijateljima.

Masaža uključuje angažovanje dva terapeuta najčešće prema individualnim potrebama. Terapeuti tokom procesa duo masaže najčešče kordinišu pokrete kako bi stvorili utisak ravnomernog opuštanja partnera. 

Trajanje 50 min = Cena 6.500,00 dinara

Uronite u svet Harmonija Specijal masaže. Osetite moć veštih dodira naših terapeuta, pod čijim rukama se prepliću isceljujuči pokreti relax, terapeutske i sportske masaže. Masažna terapija podrazumeva masažu celog tela i lica, dok se jačina pritiska određuje prema želji klijenta. 

Trajanje 80 min = Cena 6.800,00 dinara

Havajska masaža je tradicionalni oblik masaže koji je duboko ukorenjen u havajskoj kulturi i dizajniran je da promoviše opuštanje i opšte blagostanje. Masaže uključuje korišćenje duge, ravnomerne poteze, gnječenje i kružne pokreta za masažu mišića. Terapeut za masažu takođe može koristiti svoje podlaktice, laktove i šake kako bi osigurao dublji pritisak na mišiće. Havajska masaže podstiče cirkulaciju, povećava pokretljivost mišića, smanjuje napetost mišića i stres.

Trajanje 50 min = Cena 4.500,00 dinara

Masaža stopala i refleksologija su dva srodna oblika terapije masažom koja se fokusiraju na stopala i potkolenice. Masaža stopala podrazumeva upotrebu različitih tehnika, uključujući gnječenje, trljanje i pritisak na stopala, sa ciljem da se podstakne opuštanje, smanji stres i poboljša cirkulacija u celom telu. Refleksologija se, s druge strane, zasniva na ideji da su određene oblasti stopala povezane sa drugim delovima tela, uključujući organe i sisteme. Terapeuti refleksologije koriste specifične tehnike za pritisak na određene delove stopala, sa ciljem da unaprede opšte zdravlje i dobrobit.

Tokom sesije masaže stopala ili refleksologije, klijent će obično ležati ili sedeti u udobnom položaju. Tokom sesije refleksologije, terapeut će vršiti pritisak na određene oblasti stopala koje odgovaraju različitim delovima tela.

Trajanje 25 min = Cena 3.200,00 dinara

Masaža lica je vrsta terapije masaže koja se fokusira na mišiće i tkiva lica i vrata. Uključuje masažu slepoočnica, čela, obraza, vilice i vrata. Benefiti masaže lica uključuju poboljšanu cirkulaciju, smanjenje nadutosti i otoka, ublažavanje glavobolje od napetost. Takođe može pomoći u poboljšanju tonusa i teksture kože, povećanjem protoka krvi u koži i podsticajem proizvodnje kolagena.

Trajanje 25 min = Cena 2.700,00 dinara

Indijska masaža glave je vrsta masaže nastala u Indiji pre više od 1.000 godina. Tokom indijske masaže glave, terapeut za masažu koristi različite tehnike, uključujući nežne poteze, kao i snažnije pritiske na tačkama glave, vrata i ramena, posebno temena glave i korena kose. Indijska masaža glave se može izvoditi samostalno ili se može kombinovati sa drugim vrstama masaže, kao što su masaža celog tela ili aromaterapijska masaža. Podstiče cirkulaciju, pomaže kod učestalih glavobolja i dovodi do opuštanja.

Trajanje 25 min = Cena 2.700,00 dinara

Piling masaža je vrsta terapije masaže koja uključuje upotrebu sredstava za piling, kao što su so, šećer, ili neki drugi piling proizvod za uklanjanje mrtvih ćelija kože. Tokom piling masaže, terapeut kružnim pokretima masira kožu, pomažući da se odstrane mrtve ćelije kože. 

Prednosti piling masaže uključuju poboljšanu cirkulaciju, obnavljanje ćelija kože, smanjenje akni i fleka i poboljšan ton i teksturu kože. Koža je nakon terapije masažom blistava, glatka i zdrava. 

Trajanje 60 min = Cena 5.000,00 dinara

Datum dolaska:
Broj noći: