Restoran

Zanosna fuzija tradicionalne kuhinje i mondenskih ukusa, svakodnevno kreira autentično gastronomsko iskustvo za naše goste. Posvećeni smo i istrajni u nameri da gostima uvek obezbedimo hranu pripremljenu od svežih i prirodnih namirnca, najčešće Iokalnih proizvođača, što delicijama našeg restorana daje jedinstvene ukuse i teksture.

A la carte restoran gostima nudi klasike svetske i domaće gastronomske scene, kao i sofisticirane vinske etikete domaćih i regionalnih vinarija.

Lounge Bar

Lounge Bar hotela Harmonija predstavlja idealno mesto za predah, relaksaciju i uživanje, uz spektakularan pogled na planinski pejzaž, bilo da je u pitanju početak dana uz omiljenu šojlicu kafe ili kraj dana prepunog avanture koje Kopaonik pruža posetiocima. 

Kuriozitet Lounge Bara predstavlja koktel karta, kreirana od strane vrhunskih miksologa kojom dominiraju smeli I inovativni ukusi, od snažnih do onih lepršavih, voćnih i letnjih.  Za ljubitelje vina, naša vinska karta sadrži pažljivo odabran izbor sorti iz celog sveta, sa posebnim naglaskom na lokalna i regionalna vina. Bez obzira da li više volite belo, crno ili svetlucavo roze vino, naše stručno osoblje u svakom trenutku može vam pomoći da napravite savršen izbor.

Wellness & Spa Centar

Spa centar obiluje raznovrsnim masažama koje će vas osloboditi stresa i vratiti vam pozitivan duh.  Doživećete olakšanje od svakodnevnog stresa i ubrzanog tempa zivota. Malo vremena posvećujemo svom telu, a masaže su u zajedničkim korišćenjem spa centra jedan od najboljih metoda da opet budemo nasmejani i dobro raspoloženi. Pružite svom telu neophodan tretman. Opustite se i krenite put snova.

Bioskop

Dobro došli u Harmonija bioskop, omiljen kutak filmofila i svih onih kojima je veče uz kokice i dobar klasik, komediju ili neki drugi filmski žanr omiljen ritual pred spavanje ili u toku dana. Bioskop je u potpunosti prilagođen vrhunskom doživljaju, pa vas tako u istom očekuje izvrstan suround zvuk, flat screen ekran kao i udobni i prostrani komadi nameštaja za sedenje.

Galerija Harmonija

Da li ste ljubitelj umetnosti i kulture? Ako jeste, želimo da znate da se u okviru našeg hotela nalazi i galerijski prostor u kom možete pogledati zanimljive umetničke postavke. Galerija Harmonija predstavlja autentičan prostor koji gostima pruža mogućnost da se upoznaju sa značajnim umetničkim delima, ali i steknu uvid u kreativne procese i umetničku inspiraciju koja nadahnjuje.

Konferencijska sala

Harmonija Conference Room, kapaciteta 20 mesta predstavlja idealan prostor za radne grupe i sastanke u mirnom okruženju koje grupama obezbeđuje fokus i produktivnost. Udoban i funckionalan prostor je opremljen najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, rasvetom i pristupom internetu. Poseduje LCD ekran, kao i projektor.

Restoranska terasa

Mesto susreta, odmora i uživanja u hrani, dugim razgovorima ili omiljenoj poslastici uz neizbežan čist planinski vazduh ispunjen mirisom oklonih četinara.

Datum dolaska:
Broj noći: