q O RIZORTU – Harmonija – Luxury Mountain Hotel & Spa Kopaonik

HARMONIA PALACE

5* Resort & Indoor Aqua Park

Harmonia Palace predstavlja projekat koji ispunjava sve standarde hotela sa 5* prema uslovima propisanih od ministarstva turizma. Pažljivim projektovanjem stvorili smo reprezentativan objekat koji shodno svojoj veličini, sadržini, svedenom luksuzu i nadasve organizaciji sa pravom nosi naziv Palace (Palata).

Harmonia Palace sastoji se iz A i B bloka. Pored 149 luksuznih apartmana sadrži zatvoreni akva park, pansionski restoran, i a la carte restoran, luksuznu recepciju i lobby bar, pool bar, dečiju igraonicu, luggage room i još mnogo toga.

Gosti Harmonia Palace-a će u okviru boravka imati mogućnost korišćenja Aqua Park Harmoland, koji će se prostirati na 1388 metara kvadratnih, i čije otvaranje je planirano za letnju sezonu  2024. godine.

Harmonija
Aqualand

Jedinstven doživljaj na planini!

Uživajte u čarima zatvorenog Akva Parka, jedinstvenog te vrste u Srbiji. Bogat sadržaj garantuje nesvakidašnju zabavu i avanturu prilagođenu svim uzrastima. Harmoland će se prostirati na površini od 1388 m2 zatvorenog i sa mogućnošću otvaranja dela akva parka koji se nalazi u staklu.

Pokrećemo novu eru u poslovanju luksuznih hotela!

Harmonia Palace – 5* Hotel & Indoor Aqua Park

Restorani & Barovi

Harmonia Palace 5* sadrži glavni restoran veličine 300 m2 sa terasom veličine 200 m2 u kom se služe pansionski obroci (Buffet) i A la carte restoran koji obiluje nacionalnim i internacionalnim specijalitetima.

Dobrodošli u Harmonija Resort

Kompanija Harmonija Resort Kopaonik donosi nov koncept poslovanja i organizacije. Sa razvojem kondominijum koncepta kao životnog stila i načina poslovanja do velikih kulturnih dešavanja Harmonija Resort Kopaonik jeste unikatan resort na Kopaoniku.

Naša vizija budućnosti, jedinstven koncept i unikatan razvoj sa akcentom na kulturna dešavanja i razonodu predstavlja cilj kompanije koji gradjevinski treba da bude završen do kraja 2024. godine. 

Pored postojećeg objekta Harmonija 4* koji je otvoren 2019 godine, u bliskoj budućnosti Vam darujemo fascinatne gradjevine poput objekata Harmonia Palace 5*, Concordia kongresne dvorane sa preko 600 mesta, do nesvakidašnjih i jedinstveno dizajniranih vila – Harmonia Residence, a poseban kuriozitet resort-a svakako će biti jedan od najatraktivnijih objekata u Srbiji – Harmonia Sky Infiniti. Pored tri hotela, vila i kongresne dvorane, resort će obuhvatati i zatvoreni akva park, a da bi sadržaj bio upotpunjen osnovali smo serijski i filmski festival Zlatna Omorika koji će otpočeti od 2024. godine.

Dobrodošli u Harmonija Resort, Dobrodošli u budućnost!

Sadržaji Resorta

Datum dolaska:
Broj noći: