q HARMONIJA AQUALAND – Harmonija – Luxury Mountain Hotel & Spa Kopaonik

AQUA PARK HARMOLAND

USKORO!

Aqua Park hotela Harmonia Palace – Harmoland predstavlja prvi Aqua Park zatvorenog tipa u Srbiji i pravo je vodeno carstvo dobre zabave i osmeha. Kombinujući gore navedeno vodeno carstvo u jedinstvom planinskom okruženju izmamiće Vam osmehe na lice i udovoljiti i najsitnijim željama. Na 1388 m2 zatvorenog prostora moći će da primi do 400 osoba . Bez obzira da li tragate za dnevnom dozom adrenalina ili relaksacije, brojnim sadržajima prilagođenim različitim uzrastima, sigurni smo da ćemo ispuniti sva vaša očekivanja.

Bazeni

Na raspolaganju su Vam dva bazena. Beliki bazen nepravilnog oblika prostire se na 183 m2 dok manji bazen u dečijoj zoni se prostire na 35 m2. Oba bazena pored tobogana opremljeni su i raznim drugim vodenim atrakcijama.

Spa Centar

Zakoračite u svet relaksacije, spokoja i mira. U čarobnom ambijentu Harmoland Spa zone očekuju vas :

Tobogani

Aqua Park Harmoland opremljen je jedinstvenim toboganima, koji su posebno dizajnirani u kamenom dekoru kako bi se što vernije uklopili u planinski ambijent.

Visina – 3,75 m
Dužina – 31,5 m

Visina – 4,00 m
Dužina – 28,8 m

Visina – 4,00 m
Dužina – 14,5 m

Visina – 4,00 m
Dužina – 14,8 m

Dečija Zona

Jedinstvena dečija zona u aqua parku planirana je da najmladjima pruži pravu zabavu i bajkovite predele. Uz fascinatnu kuću najmladjima će na raspolaganju biti nesvakidašnji sadržaji:

Vodene atrakcije

Na raspolaganju će biti razne vodene atrakcije koje će se pobrinuti da Vaš boravak u Aqua parku bude što bolji i potpuniji:

Aqua Bar & Food

Aqua Bar & Food unikatnog dizajna, pripremljen je tako da Vam omogući ugodan predah uz korišćenje raznih vrsta kafe, sokova i koktela sa pripremom jedinstvenih sendviča, pice i burgera.

Datum dolaska:
Broj noći: