q INSTRUKCIJE ZA KUPOVINU APARTMANA – Harmonija – Luxury Mountain Hotel & Spa Kopaonik

1. Registracija

Prvi korak u procesu kupovinu apartmana je registrovanje interesovanja. Registraciju mozete izvrsiti putem nase veb stranice (kontakt), pozvati telefonom ili posetiti nase prodajne centre na Kopaoniku ili u Beogradu.

2. Sastanak sa savetnikom za kupovinu

Nakon registracije, neko od nasih savetnika prodaje ce Vas kontaktirati radi daljih koraka.

3. Ugovor o rezervaciji apartmana

Nakon izbora nekretnine koju zelite da kupite, mozete je rezervisati putem povratne kapare. Kapara se vraca u celosti ukoliko ukoliko kupac nastavi sa kupovinom. Kupac moze rezervisati apartman najvise 30 dana. Do isteka ovog roka kupac se moze opredeliti da li ce nastaviti sa kupovinom ili raskinuti Ugovor o rezervaciji.

4. Potpisivanje ugovora o kupoprodaji apartmana

Nakon sto se kupac odluci za kupovinu apartmana, bice zakazan termin kod ovlascenog notara u Raski radi potpisivanja i overe ugovora.

5. Placanje

Po potpisivanju ugovora kod javnog beleznika, kupac ce nastaviti sa izmirivanjem dugovanja prema modelu placanja za koji se odluci.

6. Pracenje izgradnje

Za vreme trajanja gradjevinskih radova, kupac ce biti redovno obavestavan putem maila ili drugih vidova komunikacije o napretku radova, sa fotografijama.

7. Preuzimanje apartmana

Po zavrsetku izgradnje i isplate celokupne kupoprodajne cene, kupac ce pristupiti pregledu zavrsenog apartmana, potpisivanju Zapisnika o primopredaji i preuzimanju svog apartmana.

8. Kategorizacija i upravljanje imovinom

Po izvrsenoj kategorizaciji hotela, kupac ce pristupiti potpisivanju Ugovora o upravljanju imovinom sa nasom kompanijom, i ugovora o rentiranju apartmana.

Datum dolaska:
Broj noći: